Netwerk van talentontwikkeling

Happy Team Coaching

Happy Team Coaching - NummertienWij als individu maken altijd cruciaal onderdeel uit van een team; op je werk maar bv. ook thuis in je gezin.
Succesvolle teams hebben 1 ding gemeen: Ze zijn extreem betrokken, volhardend en nemen verantwoordelijkheid op de te behalen resultaten en doelen. Hoe dat kan? Bij NummerTien geloven we in de kracht van mensen. Ieder mens is uniek, heeft zijn eigen karakter, talenten, zijn eigen verhaal en zijn unieke bijdrage aan anderen. Al die unieke mensen en hun verhalen zijn de basis voor ultiem geluk en succes van ieder team. Onze filosofie is dat vanuit dat vertrouwen en die kwetsbaarheid succesvolle teams ontstaan. Of het de vraag nu is : Hoe kan ik beter samenwerken? Hoe inspireer ik anderen? Hoe creëer ik betrokkenheid? Het gaat maar om 1 ding: Dat unieke verhaal naar boven halen en in beweging brengen voor jezelf en je team. Door middel van workshops en individuele begeleiding faciliteren wij teams en leiders naar verbinding, ontwikkeling, concrete resultaten en doelen.

Samen maken we een plan voor 1 of meerdere sessies. Of het nu gaat om het creëren van de eerste bewustwording in 1 dagdeel of het daadwerkelijk realiseren van dat teamgeluk ( in meerdere dagdelen), alles is mogelijk! Onze workshops kenmerken zich door visie, verbinding, interactie maar ook door ons als coach: wij werken met hart en ziel aan de beste sessie voor ieder team!